STAR
för fler svenskar i WRC

Om STAR.

STAR – Swedish Talent Award for Rally – är en ideell förening vars mål är att hjälpa unga svenska rallytalanger att komma hela vägen till toppen, till WRC. Fokus ligger på att tidigt identifiera de få som kan visa att de har vad som krävs.

Föreningens styrelse arbetar helt ideellt och är djupt fokuserade på att följa svenska rallyungdomar, stödja dem i deras utveckling och med hjälp av stödmedlemmarna skapa de ekonomiska förutsättningarna för att hjälpa unga svenskar nå toppen. För det är ekonomin som satt käppar i hjulen för landets talanger historiskt. Ska vi se svenskar i toppen måste vi hjälpas åt att lyfta dem.

Utöver styrelsens engagemang knyter föreningen till sig erfarna personer med olika expertiser för att hjälpa talangerna att få expertstöd och utvärdera talangernas utveckling. Föreningen ställer stora krav på talangerna, krav som syftar till att förbereda förarna på vad som komma skall. Kommer föraren hela vägen förväntas den betala tillbaka, såväl ekonomiskst som med engagemang.

Styrelsen i STAR.

Andreas Liljeberg (ordf.)
Ola Axelsson
Anders Banger
Curt Lundmark
Jonas Lundin (suppl.)

Revisor: Johan Rudengren (aukt. revisor)

STAR – Swedish Talent Award for Rally

En ideell förening vars mål är att hjälpa unga svenska rallytalanger att komma hela vägen till toppen, till WRC.

STAR

STAR är en förening för svenskar med rallyintresse som vill hjälpas åt att lyfta våra vassaste rallytalanger till absoluta toppen.

© 2016 STAR.

Design och hemsida av Zenap Webbkommunikation
BLI STÖDMEDLEM